«Δρώμενα Τέχνης» στην Πινακοθήκη Πειραιά

«Δρώμενα Τέχνης» στην Πινακοθήκη Πειραιά

Εδώ και πέντε χρόνια το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο του πολιτισμού...

«Δρώμενα Τέχνης» στην Πινακοθήκη Πειραιά
Εδώ και πέντε χρόνια το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο του πολιτισμού. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στην αίθουσα τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, ανοίγει τις πύλες της η φετινή μεγάλη έκθεση με τίτλο «Δρώμενα Τέχνης».

Πρόκειται για μια σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό και παρουσιάζει την πρώτη από μια σειρά καλοκαιρινών εκθέσεων σε Αθήνα και Μύκονο.
Κλείσιμο

Αυτό που κάνει όμως ξεχωριστά τα «Δρώμενα Τέχνης» είναι η συμμετοχή νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι που έχουν κάτι να πουν και έχουν να παρουσιάσουν μια αξιόλογη εικαστική πρόταση που αφορά τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την καλλιτεχνική φωτογραφία, το ψηφιδωτό, το κολλάζ και τις εικαστικές εγκαταστάσεις.

Τον πρώτο λόγο έχουν η ζωγραφική, η γλυπτική, η καλλιτεχνική φωτογραφία, οι εικαστικές εγκαταστάσεις, το κολλάζ, το ψηφιδωτό, το χειροποίητο κόσμημα και κάθε είδους μορφή σύγχρονης τέχνης, όπως η performance, η video art ακόμη και το body painting.


 
Καλλιτέχνες:

Ιωάννα Αργυρίου, Μαρία Βαμβακούση - Βαλσάμη, Δήμητρα Γιαννακέα, Ειρήνη Ευθυμάκη, Iόνη, Σταματία Καππέ, Ευτυχία Κουκουζέλη - Δημακοπούλου, Θάνα Λυκουρέση, Mimika, Μαρία Οικονομίδου, Μιχαήλ Ρωμανός, Βασιλική Σαργολόγου, Δημήτρης Σκαρής, Διονύσης Στεργίου, Χρήστος Ταβιτίδης, Αικατερίνη Τζίτζιρα, Άννα Τσιβδάρη, Εμμανουήλ Τσιμπίδης.




Επιμέλεια έκθεσης: Μιχαήλ Ρωμανός

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29 - κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου
Τηλέφωνο: 210 4194635, 210 4194636

Καθημερινά: 11:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00

Είσοδος Ελεύθερη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης