«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»

«Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.

Ερωτηθείς για το ζήτημα του Αιγαίου, που αποτελεί χρόνιο «αγκάθι» στις σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του».

«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Κλείσιμο
Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν προβλήματα που προέρχονται από τρεις μεριές, την Τουρκία, την Αγγλία και την Ελλάδα.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η πηγή του πόνου στην Κύπρο, ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε ότι ευθύνονται οι εθνικιστές και όσοι φανατίζονται με τη θρησκεία, ενώ, αναφερόμενος στην πολιτική, επισήμανε ότι δεν είναι μια πιστή σύζυγος, αλλά μια βρώμικη γυναίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης