Για όλα φταίει ο φόβος, αρκεί να γελάς!

Για όλα φταίει ο φόβος, αρκεί να γελάς!

Η κωμωδία-θρίλερ της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τίτλο «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου» ανεβαίνει στο Θέατρο Γκλόρια σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, με πρωταγωνιστές τη Μαρία Λεκάκη και επτά εξαιρετικούς ηθοποιούς

Για όλα φταίει ο φόβος, αρκεί να γελάς!
Με πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου και με προγραμματισμένες παραστάσεις έως τα μέσα Ιανουαρίου παρουσιάζεται στο Θέατρο Γκλόρια το κωμικό θρίλερ έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου κάνοντας την επανεμφάνισή του στη θεατρική σκηνή μετά από 10 περίπου χρόνια. 

Με πρωταγωνιστές τη Μαρία Λεκάκη και τους Κώστα Αποστολάκη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Παναγιώτη Παναγόπουλο, Στράτο Λύκο, Θάνο Κοντογιώργη, Πηνελόπη Σεργουνιώτη και Jerome Kaluta το συναίσθημα του φόβου έρχεται στο προσκήνιο και κατακλύζει με μια κωμική ματιά τη μοναξιά που ορίζει κάθε στιγμή της καθημερινότητας και όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνική ζωή. 

Το σενάριο αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας η οποία ζώντας στην Ινδία αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της ολοκληρωτικά φεύγοντας μόνη της, χωρίζοντας τον άντρα της και ως κληρονόμος ενός παλιού αρχοντικού στην Ελλάδα να ζήσει μια νέα ζωή. Εκεί περιπλέκονται τα πράγματα καθώς η ίδια φοβισμένη από τη μοναξιά σ ένα μεγάλο σπίτι -και μη μπορώντας να μείνει μόνη της!- καταφεύγει σε διάφορα εμπειρικά τεχνάσματα και χωρίς να το καταλάβει μπλέκεται σε ευτράπελες καταστάσεις με πρωταγωνιστές έναν Κρητικό, έναν ροκά φίλο της, μια Ρουμάνα υπηρέτρια, έναν σεναριογράφο ταινιών τρόμου, ένα μέντιουμ και τον ψυχίατρό της, προσπαθώντας όλοι τους να διατηρήσουν μια ισορροπία στις μεταξύ τους σχέσεις και στη ζωή τους. 

Στο ενημερωτικό σημείωμα του σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινού διαβάζουμε: «Ξεκινάμε τη ζωή μας έχοντας την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα και πως τίποτα δεν μπορεί να μας ξαφνιάσει. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν. Ο φόβος είναι έμφυτος σε όλους τους ανθρώπους και όταν εμπλουτίζεται με τη σκέψη και μεγεθύνεται με την φαντασία, καταλήγει να γίνεται ένα συναίσθημα τεραστίων διαστάσεων, που μας καταδιώκει. Αυτό συμβαίνει και σήμερα, στην Ελλάδα της κρίσης, όπου το σύστημα δημιουργεί χάρτινους φόβους στους ανθρώπους για την επιβίωση και το μέλλον τους».

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο
Κλείσιμο
site του Θεάτρου Γκλόρια και στο τηλ 210 360 0832 - Ιπποκράτους 7, Αθήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης