MEGA Καλημέρα: Οριστική αυλαία για την εκπομπή - Συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό οι συντελεστές

MEGA Καλημέρα: Οριστική αυλαία για την εκπομπή - Συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό οι συντελεστές

Ελπίζω να τα ξαναπούμε, είπε ο Θανάσης Πάτρας - Δείτε το βίντεο

megakalimeraaylaia
Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου, το «MEGA Καλημέρα» με το πάνελ της εκπομπής να αποχαιρετά τους τηλεθεατές, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Πρώτη, η Νανά Παλαιτσάκη είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι η δική σου στιγμή Θανάση. Εγώ θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων για το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Γιώργος Μπέζας που ήταν αφορμή να μπω στην ομάδα υπέροχων ανθρώπων. Να ευχαριστήσω όλους εσάς για την υπέροχη εμπειρία και όλους όσοι είναι πίσω από τις κάμερες και τις κυρίες στο μακιγιάζ, το κοντρόλ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tv90cihj5d)

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε: «Θα είμαστε και δεμένοι, να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, είναι τόσα πολλά τα ονόματα και πίσω από τις κάμερες. Εύχομαι το καλύτερο για όλους. Φεύγω με πολύ μεγάλο χαμόγελο».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι τόνισε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, θα μιλάμε στο τηλέφωνο, έχω μια μελαγχολία που δεν θα σας ξαναδώ».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε «τους ρεπορτεράρες» της εκπομπής και τόνισε πόσο ωραίο ήταν το κλίμα με τους συνεργάτες του.

Τελευταίος, ο Θανάσης Πάτρας είπε: «Θέλω κι εγώ μετά από 3 χρόνια παρουσίαση να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής που είχα την τιμή να συνεργαστούμε 3 χρόνια, τη Φλοριντάρα μου που τη γνωρίζω περισσότερο από τα άλλα παιδιά, θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, τον Γιώργο Μπέζα, τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, τον Κώστα Σούσουλα, τον αρχισυντάκτη, τον Κώστα Τσουρό που εύχομαι να μακροημερεύσει. Και θέλω να κλείσω λέγοντας ότι όλα γίνονται για το καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω να τα ξαναπούμε».


Eιδήσεις σήμερα:

Γιατρός του «Αττικόν»: Διασωλήνωση χωρίς ενδείξεις θα ήταν λάθος - Καλλιάνος: Θα γίνω ο εφιάλτης τους

Θρήνος για τον 34χρονο που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - «Πήγες να βρεις τη μαμά, αδερφέ μου...»

«Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος»: Δημοσίευμα μιλά για επιδείνωση της υγείας το
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης