Ξεκίνημα από την Χαλκίδα

Ξεκίνημα από την Χαλκίδα

Στη μουσική σκηνή της πόλης θα βρίσκεται η Μελίνα Κανά την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου μαζί με τον Πάνο Παπαϊωάννου και τον Χρυσόστομο Καραντωνίου

Ξεκίνημα από την Χαλκίδα
Η περιοδεία της Μελίνας Κανά αρχίζει από την Χαλκίδα – Παρασκευή 20 Οκτωβρίου – και συνεχίζεται στα Τρίκαλα και τα Γιάννενα στις 27 και 28 του μηνός. Μαζί της, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου. 

Όπως διαβάζω στο facebook «η Μελίνα Κανά και ο Πάνος Παπαϊωάννου συναντούν στην Οδός Ονείρων τα πνευστά του Γιώργη Μακρή, το ακορντεόν του Γιώργου Αγγελάκη, τα κρουστά του Στρατή Σκουρκέα, το μπουζούκι και το λαούτο του Ζαχαρία Γερασκλή, την κιθάρα του Χρυσόστομου Καραντωνίου και βάζουν πλώρη για τον πιο δυνατό μουσικό μας χειμώνα !». Φέτος, η Οδός Ονείρων – μια μουσική σκηνή στο κέντρο της Χαλκίδας- έχει επέτειο. 10 χρόνια από την ίδρυση της. 



Η Μελίνα Κανά με το σχήμα της ανοίγουν τη σεζόν με το live τους. Ιδιαίτερα φέτος για την Κανά είναι μια ξεχωριστή χρονιά. Ο Θέμης Καραμουρατίδης, συμπράττει και πάλι με τη Λήδα Ρουμάνη και οι δυο τους ετοίμασαν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι για εκείνη. Το νέο της τραγούδι έχει τίτλο "Αγάπα με και Πούλα με" και είναι ένα ζεϊμπέκικο που αγαπήθηκε από το κοινό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης