Μικρά παιδιά και μεγάλοι σκύλοι

Μικρά παιδιά και μεγάλοι σκύλοι

Ένα συγκινητικό φωτογραφικό πρότζεκτ με μικρά παιδιά και τους μεγάλος φίλους τους

Μικρά παιδιά και μεγάλοι σκύλοι
Ο Andy Seliverstoff κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Ανέκαθεν αγαπούσε τη φωτογραφία, όμως μόλις πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να την πάρει περισσότερο σοβαρά. Λατρεύει να φωτογραφίζει σκύλους και εστιάζει αποκλειστικά σε αυτό το θέμα. Στη φωτογραφίες του προσπαθεί να μεταφέρει τα δικά του συναισθήματα, ελπίζοντας ο θεατής να δει ό,τι είχε δει και αυτός και να νιώσει ό,τι ένιωσε αυτός τη στιγμή που τραβούσε τη φωτογραφία.

“Little kids and their big dogs” είναι ο τίτλος του πρότζεκτ του, με φωτογραφίες που απεικονίζουν μικρά παιδιά και μεγάλους σκύλους. Στόχος του είναι να δείξει την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσουν τα πιτσιρίκια με τους σκύλους. Και τι σκύλους! Μολοσσοί, Αγίου Βερνάρδου, θιβετιανά μαστίφ και άλλες ράτσες τεραστίων διαστάσεων αντιπαραβάλλονται με το λιλιπούτειο μέγεθος των παιδιών, παράγοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο


Ο Andy λέει ότι πάντα αφιερώνει πολύ χρόνο στον σκύλο που πρόκειται να φωτογραφίσει, ώστε να γνωρίσει την προσωπικότητά του. Άλλωστε, ο κάθε σκύλος έχει ξεχωριστό χαρακτήρα. Τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που αναγνωρίζουμε στους σκύλους μας είναι, μεταξύ άλλων, το στοιχείο που μας κάνει να νιώθουμε τόσο κοντά τους. Και αυτή τη διάσταση θέλει ο Andy να βγάλει στη δουλειά του. «Η κατάσταση της ατελείωτης χαράς και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης - αυτό έγινε η κύρια ιδέα της σειράς», συμπληρώνει ο Ρώσος φωτογράφος για το πρότζεκτ του.























Το μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ “Little kids and their big dogs” θα είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο site.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης