Το λαϊκό τραγούδι στα καλύτερά του

Το λαϊκό τραγούδι στα καλύτερά του

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζονται για τη μοναδική τους συναυλία στην Αθήνα

Το λαϊκό τραγούδι στα καλύτερά του

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζονται για τη μοναδική τους συναυλία στην Αθήνα


Τις είδαμε μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά όπως φαίνεται θα τις απολαμβάνουμε για πολύ καιρό με αυτό τον συνδυασμό. Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα μετά τις εμφανίσεις στο Passport Κεραμεικός αλλά και σε πολλές σκηνές της Ελλάδας ετοιμάζονται για μια μεγάλη συναυλία στις 11 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Με ένα πρόγραμμα καθαρά λαϊκό, όπως αυτό που μας παρουσίασαν τον χειμώνα οι τρεις υπέροχες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, θα εντυπωσιάσουν για ακόμη μια φορά. Με τη σιγουριά των δεκάδων συναυλιών, των σημαντικών συνεργασιών αλλά και των δικών της δημιουργιών, η Δήμητρα Γαλάνη ηγείται ενός σχήματος που επιλέγει περισσότερο ανδρικά λαϊκά τραγούδια αλλά κατά βάση αγγίζει το γυναικείο κοινό.

Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι έχουν λόγο: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό. Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.

Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των εννιά εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους. «Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μια γιορτή». Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή και αυτό θα κάνουν και στο Θέατρο Πέτρας.
{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης