Ένα ευφυέστατο βίντεο βάζει τον Ντόναλντ Τραμπ στο “Game of thrones”

Ένα ευφυέστατο βίντεο βάζει τον Ντόναλντ Τραμπ στο “Game of thrones”

Ένα talk show του αυστραλιανού καναλιού ABC τοποθετεί τον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων σε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της τηλεόρασης και το αποτέλεσμα είναι σπαρταριστό 

Ένα ευφυέστατο βίντεο βάζει τον Ντόναλντ Τραμπ στο “Game of thrones”
Παρά τις αμφιλεγόμενες θέσεις του Ντόναλντ Τραμπ για θέματα όπως το μεταναστευτικό και η χρήση βασανιστηρίων στις ανακρίσεις, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων πάει μια χαρά στις προκριματικές εκλογές του κόμματος, καταφέρνοντας να πετάξει πρόσφατα έξω ένα από τα φαβορί της κούρσας, τον
Τζεμπ Μπους - της γνωστής οικογενείας.


Κλείσιμο

Οι θέσεις του Τραμπ, βέβαια, δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Έτσι, το talk show Insiders του Australian Broadcasting Corporation αποφάσισε να τις μεταφέρει στο πλέον κατάλληλο πλαίσιο: τον κόσμο του “Game of thrones”, όπου ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται σε κάποιο ανώτατο αξίωμα (μέχρι να τον εξόντωνε ο Τζορτζ Μάρτιν με την πένα του). Το σχετικό βίντεο της εκπομπής, που κυκλοφορεί στο YouTube με τον τίτλο “Winter is trumping” (σαφές το λογοπαίγνιο με το γνωστό μότο), είναι απολύτως σπαρταριστό!

  
Ας δούμε αναλυτικά τέσσερις σκηνές. Στην πρώτη, η Καλίσι φτάνει μπροστά στα τείχη της πόλης του Τραμπ και ζητά φιλοξενία. Ο ίδιος τους περνά για… φανατικούς μουσουλμάνους και τους ρίχνει πόρτα:
Νταινέρυς: Φίλε μου, ταξιδέψαμε από πολύ μακριά, δεν έχουμε ούτε φαγητό ούτε νερό. Μόλις δω τον λαό μου να τρώει θα ήταν τιμή μου [διακόπτεται]…
Τραμπ: Όχι. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορούμε να είμαστε πια η ανόητη χώρα.
Νταινέρυς: Από εκεί που κατάγομαι, οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζονται με σεβασμό, δεν προσβάλλονται μπροστά στις πύλες.



Σε μία άλλη, ο Τραμπ βρίσκεται ανάμεσα στη Νυχτερινή Φρουρά, όπου προετοιμάζει τους φύλακες απέναντι στην εισβολή των Αγρίων. «Δεν έχουμε σύνορα. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Άνθρωποι περνούν κατά κύματα. Πρέπει να χτίσουμε ένα τείχος και πρέπει να χτιστεί γρήγορα. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής είμαι εγώ και θα χτίσω το μεγαλύτερο τείχος που έχετε δει. Και σε αυτό το τείχος θα έχουμε μία μεγάλη πανέμορφη πόρτα από όπου ο κόσμος θα περνά στη χώρα, αλλά θα πρέπει να το κάνει νόμιμα. Δεν νομίζω ότι με συμπαθούν πάρα πολύ». Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου, δηλαδή.

Στο ίδιο σκηνικό, αμφισβητεί την εξουσία του Τζον Σνόου ως Διοικητή της Φρουράς. «Θέλουμε ανθρώπους που ξέρουν τι να κάνουν. Δεν θέλουμε μωρά», λέει. «Αρνείσαι να υπακούσεις την εντολή μου;» αναρωτιέται ο Τζον. «Ναι […] μπορείς να το πεις αυτό, ναι», απαντά ο Τραμπ. «Όλι, φέρε το σπαθί μου» είναι η αντίδραση του διοικητή.

Τέλος, ο Τραμπ βρίσκεται μαζί με τον Τύριον στο Κινγκς Λάντινγκ πριν από τη μεγάλη μάχη. Εδώ έχουμε ολίγον από σουρεαλισμό:
Τραμπ: Γελούν μαζί μας. Οι εχθροί μας γελούν μαζί μας. Αλλά λένε εικονικός πνιγμός και κόβουν κεφάλια. Νομίζουν ότι είμαστε τόσο ανόητοι -δεν έχεις ιδέα!
Τύριον: Μου αρέσει πολύ το κεφάλι μου. Δεν θέλω να μου το αφαιρέσουν ακόμα.
Τραμπ: Θα επαναφέρω τον εικονικό πνιγμό. Και θα επαναφέρω και πολύ χειρότερα πράγματα από τον εικονικό πνιγμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης