Ο Αλ Μαλαπόλας και η παρέα του ξαναχτυπά

Ο Αλ Μαλαπόλας και η παρέα του ξαναχτυπά

Οι Burger Project επιστρέφουν για οχτώ παραστάσεις στον Ελληνικό Κόσμο με σκοπό να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε έναν άλλο μουσικό γαλαξία

Ο Αλ Μαλαπόλας και η παρέα του ξαναχτυπά
Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψαν. Και σε εμάς και ακόμα περισσότερο στα παιδιά μας. O λόγος για τους Burger Project, που δεν λένε να πατήσουν τα πόδια τους στη γη. Λίγο πριν το τέλος της πολύ πετυχημένης τους «Περιοδείας στον Γαλαξία» επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος και φέρνουν πάλι τα πάνω κάτω.

Αυτή τη φορά η παράσταση θα έχει τον γενικό τίτλο «Μια συναυλία στον γαλαξία» και θα παρουσιάζεται όλες τις Κυριακές του Μαρτίου και του Απριλίου. Από τη σκηνή δεν θα λείψουν ούτε οι αγαπημένοι ήρωες των μικρών ακροατών, ούτε βέβαια και οι επιτυχίες από το τόσο αγαπημένο «Μαμά θα κάνω Μπάντα». Όπως δεν θα λείψει και το κέφι, η χαρά και ο χορός. Αυτό που έχει προστεθεί είναι τα τραγούδια από τον καινούργιο άλμπουμ του συγκροτήματος και αρκετά νέα διαδραστικά παιχνίδια.

Η πιο μεγάλη διαφορά ωστόσο με τις προηγούμενες παραστάσεις των Burger Project στον Ελληνικό Κόσμο θα είναι η διάταξη του χώρου. Ενώ ως τώρα υπήρχαν κανονικά θέσεις για τους γονείς, αλλά και για όσα παιδιά ένιωθαν περισσότερη ασφάλεια να κάθονται μαζί τους, τώρα θα πραγματοποιηθεί μια κανονική συναυλία, με ελάχιστες θέσεις καθήμενων.

Το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια με τις παραστάσεις που δίνει για παιδιά έχει αποκτήσει μια νέα δυναμική, που ίσως και οι ίδιοι να μην φαντάζονταν όταν ξεκινούσαν. Το παιδικό κοινό τους αποθεώνει και στο τέλος κάθε συναυλίας ξέρει απ' έξω όλους τους στίχους από τα τραγούδια τους.

Το «Μαμά θα κάνω μπάντα» έχει πουλήσει αρκετούς δίσκους και φυσικά τα εισιτήρια σε κάθε τους εμφάνιση στον Ελληνικό Κόσμο εξαντλούνται αμέσως. Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή τα μέλη του γκρουπ δεν υποτίμησαν ποτέ ούτε τη νοημοσύνη ούτε την αισθητική των παιδιών. Κάθε τους παράσταση είναι καλοδουλεμένη, έχει σενάριο, έχει φαντασία και οι ίδιοι δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό. Τα παιδιά το εισπράττουν, χορεύουν και τραγουδούν όλα μαζί: «είσαι αστέρι, και αυθεντία, είσαι μια μεγαλοφυία!».
Κλείσιμο

Info
Μια συναυλία στον γαλαξία
Από την Κυριακή, 6 Μαρτίου
«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0300
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης