Έλα να βγούμε μπροστά

Έλα να βγούμε μπροστά

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Ηλίας Βαμβακούσης εμφανίζονται σήμερα στο Club του Σταυρού του Νότου

Έλα να βγούμε μπροστά
Γράφει μουσική, παίζει πιάνο, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει ιδρύσει την Αντέλμα και πάνω από όλα είναι ενεργός πολίτης. Ο
Στάθης Δρογώσης είναι ένας δραστήριος νέος που έχει γεννηθεί στην Αθήνα και δεν σταματά να παλεύει για αυτά που αγαπά. Τη μουσική του και την πόλη του. Κατά καιρούς ασχολείται περισσότερο με το ένα σε βάρος του άλλου, όπως έγινε τα τελευταία χρόνια αλλά ο Στάθης επιστρέφει δυναμικά. Έγραψε μουσική για την Χαρούλα Αλεξίου, κάνει live και ετοιμάζει τον καινούργιο του δίσκο.
  
Από το 1999 που τον γνωρίσαμε μέσα από τα Μωρά στη Φωτιά μέχρι σήμερα έχει δώσει το δικό στίγμα στην ελληνική σκηνή. Αν και πολλές φορές νιώθει ότι είναι εγκλωβισμένος στις κλασικές φόρμες που έχει σπουδάσει εντούτοις πολύ συχνά τις σπάει και μας ξεσηκώνει. Όπως έκανε και την προηγούμενη Πέμπτη στο Club του Σταυρού του Νότου παρέα με τον φίλο του
Κλείσιμο
Ηλία Βαμβακούση και όπως αναμένεται να κάνει και σήμερα στο δεύτερο live τους. Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Στάθης ξαναγύρισε στον Σταυρό και όπως διαπίστωσε ήταν πολλοί αυτοί που ανυπομονούσαν. Αυτά τα τέσσερα χρόνια σπούδασε φυσικός, έκανε οικογένεια, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, έμαθε να μαγειρεύει, δοκίμασε τη ψυχανάλυση και ωρίμασε μουσικά. Όπως και να έχει εκείνος προτιμάει να είναι ένας μουσικάντης.

Τις ίδιες προτιμήσεις έχει και ο Ηλίας Βαμβακούσης που ήταν και αυτός μπλεγμένος με τον ψυχίατρο, την πολιτική, τη φυσική, την οικογένεια αλλά και την... μαγειρική. Τον Ηλία τον γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο δίσκο «Δεύτερη Ακρόαση» της Μικρής άρκτου με το τραγούδι «Μάτια μου» με στίχους και μουσικής δικά του. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολύ ενδιαφέροντες δίσκους, ενώ το 2010 κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Παυλίνα Κωνσταντοπούλου τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Είμαι ζεν και με ταράζεις».
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης