To αγαπημένο Volvo του Roger Moore

To αγαπημένο Volvo του Roger Moore

O αγαπημένος Άγγλος ηθοποιός, είτε σαν πράκτορας 007, είτε σαν κοινός θνητός, λάτρευε να οδηγεί αυτό το υπέροχο κλασικό Volvo P1800 ST1.

To αγαπημένο Volvo του Roger Moore
Η γοητεία του εξωτερικού σχεδιασμού είναι καθόλα καθαρή, κάπως μπερδεμένη αισθησιακή αισθητική. Το μακρύ και φαλλικό μπροστινό μέρος είναι κάτι κοινό για την εποχή, όπως είναι και η υψηλή γραμμή μετάλλου, οι λεπτές κολόνες και τα ασυγκράτητα πτερύγια ουράς που ανήκουν σε προηγούμενες δεκαετίες, αλλά με κάποιο τρόπο πραγματικά δείχνουν επίκαιρα εδώ.

Δύο στρογγυλοί προβολείς, δύο φώτα ομίχλης Hella, δύο ξεχωριστά φώτα ομίχλης, ένα διπλός σωλήνας εξαγωγής, όπως τα χέρια και τα πόδια και τα αυτιά και τα μάτια, η φύση υπαγορεύει ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερα σε ζεύγη.


Η "στιλάτη Σουηδέζα" γεννήθηκε το 1966 και δεν ήθελε πολύ για να τον κατακτήσει και να τον συντροφεύσει στις πιο πικάντικες στιγμές του μπαρουτοκαπνισμένου βίου του. Χημεία με το καλημέρα. Μια ματιά, ένα βλέμμα, ένα νεύμα και αυτό ήταν. Δυο διασημότητες μαζί. Δύσκολος συνδυασμός. Κι όμως έδεσαν σαν δυο σταγόνες νερό για καιρό. Τόσο στη ζωή, όσο και στην αιωνιότητα…
Κλείσιμο


Roger-moores-volvo-p1800-tsiro-640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης