Στην παραγωγή το εντυπωσιακό coupe Aston Martin - Zagato

Στην παραγωγή το εντυπωσιακό coupe Aston Martin - Zagato

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του αυτοκινήτου αλλά και τους πλούσιους συλλέκτες που θα προσθέσουν ένα ακόμη εντυπωσιακό μοντέλο στο γκαράζ τους.

Στην παραγωγή το εντυπωσιακό coupe Aston Martin - Zagato
Ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της πρωτότυπης Vanquish Zagato στην έκθεση Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη Κόμο, η Aston Martin ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο θα φθάσει στη γραμμή παραγωγής.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε από το μεγάλο ενδιαφέρον πελατών της για το πανέμορφο coupe. Η συγκεκριμένη Vanquish είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας του σχεδιαστικού τμήματος της Aston Martin με αυτό της Zagato. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 μονάδες και οι παραδόσεις θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2017. Η συλλεκτική Aston Martin – με άγνωστη τιμή προς το παρόν – θα φέρει ανθρακονημάτινο αμάξωμα και μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της σε σχέση με το εικονιζόμενο concept.



Η Vanquish Zagato εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό V12 που αποδίδει 600 ίππους και της χαρίζει επιτάχυνση 0-96 km/h σε 3,5 sec. Τα πίσω στρογγυλά φώτα αποτελούν κάτι σαν «σήμα κατατεθέν» για τις δημιουργίες της Zagato. Όσοι κοιτούν τις λεπτομέρειες, θα εντοπίσουν κοινά στοιχεία με άλλα μοντέλα της Aston Martin, όπως το supercar για πίστες Vulcan, την εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής One-77 και τo τελευταίο μοντέλο, την DB11.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης