Βενεζουέλα: Ένας 18χρονος ο τελευταίος νεκρός στα επεισόδια

Βενεζουέλα: Ένας 18χρονος ο τελευταίος νεκρός στα επεισόδια

Σύμφωνα με τις αρχές της πολιτείας Ταχίρα ο Λουίς Αλβάρες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του

Βενεζουέλα: Ένας 18χρονος ο τελευταίος νεκρός στα επεισόδια
Ο 18χρονος Λουίς Αλβάρες είναι το τελευταίο θύμα στον μακρύ κατάλογο των νεκρών από τις ταραχές στη Βενεζουέλα που φτάνουν πλέον τους 40.

Σύμφωνα με τις αρχές της πολιτείας Ταχίρα ο Αλβάρες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Κλείσιμο
Οι οπαδοί της αντιπολίτευσης επιμένουν να ζητούν εκλογές, τις οποίες αρνείται ο πρόεδρος της χώρας Νίκολας Μαδούρο, οργανώνοντας καταλήψεις κτιρίων και δρόμων σε όλη τη χώρα.

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας σε λεωφόρους στην πρωτεύουσα Καράκας και αλλού, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πανό και παίζοντας χαρτιά σε καρέκλες στο δρόμο, συμμετέχοντας σε αθλοπαιδιές και μοιραζόμενοι φαγητά.

Χρησιμοποιώντας κλαδιά δέντρων, πέτρες και σκουπίδια, οι διαδηλωτές έκλεισαν τον κύριο δρόμο του Καράκας, Φρανσίσκο Φαγιάρδο.

Ο Μαδούρο από την πλευρά του, που κέρδισε τις εκλογές το 2013 μετά το θάνατο του Τσάβες με μικρό ποσοστό, ισχυρίζεται ότι αποτελεί θύμα μιας παγκόσμιας δεξιάς συνωμοσίας που έχει ήδη ανατρέψει αριστερές κυβερνήσεις στη Βραζιλία, την Αργεντινή και το Περού τα τελευταία χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης