Ζουλί Γκαγιέ: Μετακόμισε στο Μέγαρο των Ηλυσίων και άρχισε τα καπρίτσια

Ζουλί Γκαγιέ: Μετακόμισε στο Μέγαρο των Ηλυσίων και άρχισε τα καπρίτσια

Όταν ενημερώθηκε για τον τίτλο της ταινίας, έγινε έξαλλη και ζήτησε από τον σκηνοθέτη Πασκάλ Ελμπέ να τον αλλάξει αμέσως

Ζουλί Γκαγιέ: Μετακόμισε στο Μέγαρο των Ηλυσίων και άρχισε τα καπρίτσια
Η ερωμένη του Γάλλου προέδρου, Ζουλί Γκαγιέ, απαίτησε από τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί να αλλάξει τον τίτλο του έργου επειδή παρέπεμπε στο... δηλητηριώδες βιβλίο που φέρει την υπογραφή της πρώην αγαπημένης του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, κι εξιστορεί την θυελλώδη σχέση τους εντός κι εκτός του Μεγάρου των Ηλυσίων.   

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου με τα γαλλικά ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι η Ζουλί Γκαγιέ δεν πρόλαβε να εγκατασταθεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων και άρχισε τα καπρίτσια.

Κλείσιμο
Η επόμενη ταινία στην οποία παίζει βασικό ρόλο η Γαλλίδα ηθοποιός, είχε τίτλο: «Merci pour cette collaboration» (Ευχαριστώ για την συνεργασία σας). Όταν, όμως, η Γκαγιέ ενημερώθηκε για τον τίτλο της ταινίας, έγινε έξαλλη και ζήτησε από τον σκηνοθέτη Πασκάλ Ελμπέ να τον αλλάξει αμέσως. Έτσι, εν μία νυκτί, η ταινία βαπτίστηκε  «Je compte sur vous» (Βασίζομαι σε εσάς). 

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «L' Express»,  η ανεπίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας θα ποζάρει στην αφίσα που θα αναρτηθεί λίαν συντόμως στους δρόμους της Γαλλίας διαφημίζοντας την ταινία. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, το βιβλίο του «ροτβάιλερ των Ηλυσίων», Βαλερί Τριερβελέρ, έχοντας κάνει θραύση στα βιβλιοπωλεία της Γαλλίας, θα μεταφερθεί και στη «μεγάλη οθόνη» εντός των επόμενων δύο ετών όπως εξάλλου έχει ανακοινώσει η ίδια η συγγραφέας του. 

Για το λόγο αυτό, ο ατζέντης της Ζουλί Γκαγιέ, της αγαπημένης του Γάλλου προέδρου, απαίτησε από τον σκηνοθέτη της ταινίας να αλλάξει τον τίτλο. Από το στενό περιβάλλον της Γκαγιέ, πάντως, θεωρείται βέβαιο πως η Γαλλίδα ηθοποιός ζήτησε την αλλαγή του τίτλου της ταινίας προκειμένου να μην «βλάψει» την Γαλλίδα δημοσιογράφο, Βαλερί Τριερβελέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης