Με διαφορετικά αεροπλάνα μετέβησαν στην Καλιφόρνια την ίδια ημέρα ο Μπαράκ Ομπάμα και η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ για να εμφανιστούν σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποδέχτηκε την πρόσκληση του τηλεοπτικού καναλιού «ABC» και εμφανίστηκε στην σατιρική εκπομπή του Jimmy Kimmel. Στην συνέντευξη εκείνη ο Ομπάμα παραδέχτηκε ότι δεν στέλνει sms, σπάνια αναρτά προσωπικά tweets και, για λόγους ασφαλείας, δεν του επιτρέπεται να έχει σmart phones.
Tην ίδια ώρα, η Μισέλ Ομπάμα «πέταξε» για Καλιφόρνια όχι με το Air Force One αλλά με άλλο αεροπλάνο για να εμφανιστεί on time στο σόου της γνωστής παρουσιάστριας και κωμικού, Έλεν ΝτεΤζένερις.
Mετά τις χορευτικές φιγούρες της, η Μισέλ επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος μετέβη στην Αριζόνα με το «Air Force One» για να δώσει το «παρών» σε φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε το Δημοκρατικό Κόμμα.
Κλείσιμο
Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν το ζευγάρι συναντήθηκε κάποιες ώρες στην Καλιφόρνια, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Έρικ Σουλτς, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους Αμερικανούς ξεκαθάρισε ότι, στην προσωπική ζωή του προεδρικού ζευγαριού δεν υπάρχει πρόβλημα, ανακοίνωσε: «Δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος Ομπάμα και η "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ κατάφεραν να συναντηθούν. Εξάλλου, τα προγράμματά τους δεν τους το επέτρεπαν και για το λόγο αυτό, δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν μαζί».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.