Τελευταία έκκληση στους πολίτες της Σκωτίας υπέρ της ένωσης απηύθυνε το βράδυ της Δευτέρας ο Ντέιβιντ Κάμερον.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε ότι αν η Σκωτία ανεξαρτητοποιηθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι για πάντα, προειδοποιώντας ότι τυχόν απόσχιση θα σήμαινε ξεχωριστό νόμισμα, ξεχωριστές ένοπλες δυνάμεις και ξεχωριστά συνταξιοδοτικά Ταμεία.
Ο κ. Κάμερον τόνισε ότι μια απόσχιση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο δε θα ήταν αναστρέψιμη και έκανε λόγο για «επίπονο διαζύγιο», το οποίο κάλεσε τους Σκωτσέζους να απορρίψουν.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.