Η Μπόκο Χαράμ κατηγορείται από τις αρχές για μια σειρά επιθέσεων που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 3.000 ανθρώπους στο βόρειο τμήμα της Νιγηρίας μόνο φέτος
Ο στρατός της Νιγηρίας σκότωσε πάνω από 80 μαχητές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ σε μάχες στο βόρειο τμήμα της χώρας, μετέδωσαν σήμερα ΜΜΕ στη χώρα αυτή.
Η εξτρεμιστική οργάνωση έχει προελάσει στη βορειοανατολική πολιτεία Μπόρνο, καταλαμβάνοντας την πόλη Μπάμα και άλλες κοινότητες, χωριά και πόλεις κοντά στην πολιτειακή κυβέρνηση Μαϊντουγκούρι.
Η εφημερίδα Vanguard, επικαλούμενη τον στρατό, ανέφερε ότι οι μάχες ξέσπασαν περίπου 35 χλμ. από την Μαϊντουγκούρι, όταν οι μαχητές της Μπόκο Χαράμ εξαπέλυσαν επίθεση στην πόλη Κοντούγκα.
Η Μπόκο Χαράμ κατηγορείται από τις αρχές για μια σειρά επιθέσεων που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 3.000 ανθρώπους στο βόρειο τμήμα της Νιγηρίας μόνο φέτος.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.