Βραζιλία: Στα όρια του στατιστικού λάθους η διαφορά Ρούσεφ-Σίλβα
Η απερχόμενη πρόεδρος βρίσκεται τέσσερις μονάδες πίσω από την υποψήφια της αντιπολίτευσης
Στα όρια του στατιστικού λάθους βρίσκεται πλέον η διαφορά της σημερινής προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ από την υποψήφια της αντιπολίτευσης Μαρίνα Σίλβα σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση εν όψει του πιθανού δεύτερου γύρου των επερχόμενων προεδρικών εκλογών.
Η έρευνα της εταιρείας Datafolha έδειξε ότι η Μαρίνα Σίλβα συγκεντρώνει το 47% των προτιμήσεων των βραζιλιάνων ψηφοφόρων με την Ντίλμα Ρούσεφ να ακολουθεί με το 43%.
Την περασμένη εβδομάδα αντίστοιχη έρευνα της Datafolha προέβλεπε επικράτηση της Σίλβα με 48% έναντι 41% της Ρούσεφ.
Πάντως μια άλλη δημοσκόπηση όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters δείχνει τις δυο βασικές προεδρικές υποψήφιες να μάχονται ψήφο με ψήφο.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.