Να σεβαστούν τα δικαιώματα των διαδηλωτών στο Φέργκιουσον του Μιζούρι κάλεσε τις αμερικάνικες αρχές ο γγ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, τη Δευτέρα.
«Ο γγ του ΟΗΕ καλεί τις αρχές να διασφαλίσουν ότι το δικαίωμα στην ειρηνική συγκέντρωση και στην ελευθερία της έκφρασης προστατεύονται» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπαν Κι Μουν.
Για την αστυνομία είπε ότι πρέπει να συμμορφώνονται σε ότι προβλέπεται τόσο των ΗΠΑ όσο και από τη διεθνή κοινότητα σχετικά με το χειρισμό των διαδηλωτών.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.