Έντονη συγκινησιακή φόρτιση είχε το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, που μίλησε από τα βάθη της ψυχής του για την Ημέρα του Πατέρα.
«Ξέρω πόσο σημαντικοί είναι οι πατεράδες γιατί ο δικός μου πατέρας ήταν απών» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Παρότρυνε τους πατεράδες να εμπλέκονται περισσότερο στις ζωές των παιδιών τους και να γίνονται μέντορες των παιδιών που δεν έχουν τους δικούς τους πατεράδες κοντά τους.
Είπε πως ο ίδιος προσπαθεί να είναι για την οικογένειά του ο πατέρας και ο σύζυγος που δεν υπήρχε στο σπίτι που μεγάλωσε, ενώ σημείωσε πως πατέρας δεν γίνεται κάποιος επειδή μπορεί να κάνει παιδιά, αλλά όταν δείχνει το κουράγιο που απαιτείται για να τα μεγαλώσει.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.