Τον δάγκωσε καρχαρίας και αντί για νοσοκομείο πήγε σε παμπ

Τον δάγκωσε καρχαρίας και αντί για νοσοκομείο πήγε σε παμπ

Είναι 24 ετών, είναι γιατρός και είναι πολύ γενναίος...

Τον δάγκωσε καρχαρίας και αντί για νοσοκομείο πήγε σε παμπ
Ένας γιατρός από τη Νέα Ζηλανδία, ο James Grant είχε μια ασυνήθιστη συνάντηση. Ο 24χρόνος άντρας και η παρέα του ψάρευαν υποβρύχια στα σκοτεινά νερά του Colac Bay όταν ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι του.

Αν και δεν μπορούσε να δει τον καρχαρία, δεν έχασε καθόλου χρόνο βγάζοντας το καταδυτικό μαχαίρι του και χτυπώντας προς την εστία της αναταραχής του. Ο Grant δεν είναι σίγουρος για το πόση ζημιά έκανε στον καρχαρία όμως κατάφερε να διαφύγει.

Όταν βγήκε στην ακτή, έβγαλε τη στολή του και είδε δαγκωματιές περίπου δύο εκατοστών. Ο Grant φώναξε τους φίλους του, όμως εκείνοι δεν πίστευαν πως είχε δεχτεί επίθεση από καρχαρία. Όλοι μαζί κατέληξαν σε μια pub για να απολαύσουν μια μπύρα ύστερα απ' την τρομακτική εμπειρία. Εκεί κάποιος απ΄ το προσωπικό του έδωσε έναν επίδεσμο γιατί αιμορραγούσε στο πάτωμα. Ήταν η στιγμή που αποφάσισαν να τον πάνε στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο


Ο γιατρός επέστρεψε στην δουλειά του ύστερα από δυο μέρες, δηλώνοντας ότι αυτή η εμπειρία δεν τον αποτρέπει απ' το να συνεχίσει το υποβρύχιο ψάρεμα.

'Όταν τα ράμματα βγουν, θα γυρίσω πίσω στο νερό'', είπε ο Grant.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης