Τουλάχιστον 16 νεκροί από την επίθεση στο Βόλγκογκραντ
Τρόμος για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο Σότσι
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι - σύμφωνα με νεότερο απολογισμό - σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν χθες όταν μια γυναίκα ανατινάχθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ της νοτιοδυτικής Ρωσίας, κοντά στην ασταθή περιοχή του ρωσικού Καυκάσου, αναβιώνοντας τους φόβους για την ασφάλεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι.
Αυτή η «τρομακτική» έκρηξη, όπως την περιέγραψαν μάρτυρες, η οποία συνέβη έξι εβδομάδες πριν από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, έγινε μπροστά στους ανιχνευτές μετάλλων που έχουν εγκατασταθεί στην είσοδο του σταθμού, ο οποίος ήταν γεμάτος επιβάτες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.