Dell Venue 8 Pro: Το Windows 10 τάμπλετ που ξεχωρίζει

Dell Venue 8 Pro: Το Windows 10 τάμπλετ που ξεχωρίζει

Ένα πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο σε specs τάμπλετ παρουσίασε η Dell συνεχίζοντας την μεγάλη παράδοση που έχει στις προχωρημένες συσκευές αυτού του είδους

Dell Venue 8 Pro: Το Windows 10 τάμπλετ που ξεχωρίζει
Η γνωστή εταιρία κατασκευής υπολογιστών παρουσίασε ένα νέο τάμπλετ με την ονομασία Venue 8 Pro. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μοντέλο που παρά την σχετικά μικρή οθόνη των 8 ιντσών έχει πολλά αξιοπρόσεκτα στοιχεία να παρουσιάσει.

Κατ' αρχήν ο οθόνη του είναι υψηλής ανάλυσης 1920x1200 pixels, με εξαιρετική φωτεινότητα και γυαλί υψηλής αντοχής. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας τετραπήρυνος Atom Z8500 χρονισμένος στα 2,24GHz. Διαθέτει 4GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο. Όπως ανακοινώνει η εταιρία θα μπορεί να έχει σύνδεση 4G LTE, ενώ παρέχει δυνατότητες NFC, καθώς και δύο κάμερες, μία 5ΜΡ πίσω και μία 2ΜΡ εμπρός.

Κλείσιμο
Πολύ προσεγμένο κατασκευαστικά και με εξαιρετικά υλικά, θα τρέχει πλέον όχι με τα 8.1 αλλά με Windows 10 Home στη φθηνή έκδοση των 399 δολαρίων, και με Windows 10 Pro στην ακριβή έκδοση των 449 δολαρίων. Το νέο τάμπλετ παρουσιάστηκε πρόσφατα στην αγορά της Αμερικής και ίσως κάνει και την εμφάνισή του σε κάποιες επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης