Δείτε... το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς οδηγό!

Δείτε... το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς οδηγό!

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν βλέπατε δίπλα σας στο δρόμο να κυκλοφορεί «κανονικότατα» ένα αμάξι χωρίς όμως... το βασικότερο - Ναι, τον οδηγό!

Δείτε... το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς οδηγό!
Η εικόνα δεν προέρχεται από το απώτερο και μακρινό μέλλον ή τις σελίδες του σεναρίου κάποιας χολλιγουντιανής υπερπαραγωγής, αλλά «συνέβη» στους δρόμους της Λιθουανίας. 

Εκεί που οι περαστικοί περπατούσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας Βίλνιους, μια ήσυχη μέρα, χωρίς κίνηση, το είδαν να κυκλοφορεί: Ήταν ένα αυτοκίνητο που τα είχε όλα, εκτός από το βασικό, τον οδηγό! 

Δεν πρόκεται για κάποιο «υβριδικό» όχημα, με περίεργο σχήμα και ντιζάιν, αλλά για ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο, σαν αυτά που έχουμε οι περισσότεροι. Κι ενώ πάνω στο δρόμο όλα εξελίσσοταν «ομαλά», δηλαδή το «ακέφαλο» αυτοκίνητο κυκλοφορούσε χωρίς προβλήματα, στα πεζοδρόμια γινόταν τα... ευτράπελα. Οι σαστισμένοι πεζοί που το αντίκριζαν τα έχαναν, πέφτοντας πάνω σε κολόνες, χάνοντας και βήματά τους και γενικώς... χαζεύοντας!

Κλείσιμο
Πάντως μην ετοιμάζεστε για μαζική παραγωγή - τουλάχιστον προς το παρόν. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πρόκειται για τη διαφήμιση μιας ολλανδικής ασφαλιστικής εταιρείας, το δημιουργικό τμήμα της οποίας σκέφτηκε αυτό τον τρόπο για να μεταδώσει το μήνυμά της. 

Τα γυρίσματα έγιναν στο Βίλνιους της Λιθουανίας, ενώ χρειάστηκαν 10 κατεστραμμένα αυτοκίνητα, 1.000 χρωματιστές μπάλες και επαγγελματική ομάδα από κασκαντέρ. 

Το σποτ είναι πραγματικά απολαυστικό...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης