Ο Ούγκο Αλμέιδα σκόραρε με την Χάιντουκ, έκανε ένα σχετικό ποστάρισμα και του έγινε «πέσιμο αγάπης» με τους οπαδούς της ΑΕΚ, με τους οποίους έπιασε διαδικτυακή κουβέντα
Χαμός έγινε στο facebook του Ούγκο Αλμέιδα, αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ, έδειξαν για ακόμα μια φορά πως δεν τον ξεχνούν και πως ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.
Ο Αλμέιδα, που σκόραρε με τη φανέλα της Χάιντουκ, ανέβασε μια σχετική φωτογραφία και έγινε χαμός...
Οι οπαδοί της ΑΕΚ του θύμισαν τα σουβλάκια, τα μπουζούκια και τις μέρες στην Ελλάδα, κάνοντας πλάκα με τις συνήθειες, αλλά και τα κιλά του με τα οποία είχαν ασχοληθεί άπαντες, όταν αγωνιζόταν στη Super League.
Και εκείνος, ακομπλεξάριστος, απαντούσε στα μηνύματα και μεταξύ άλλων ανέφερε. «Ήταν τιμή μου που έπαιξα στην ΑΕΚ. Μια μέρα θα επιστρέψω».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events