Δώνης: «Όχι πάλι Μπαρτσελόνα και Παρί»

Δώνης: «Όχι πάλι Μπαρτσελόνα και Παρί»

Ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε για ακόμα μία φορά στους ομίλους του Champions League και ο Γιώργος Δώνης το μόνο που ζήτησε ενόψει της κλήρωσης είναι να μην πέσει πάλι πάνω σε Μπαρτσελόνα και Παρί

Δώνης: «Όχι πάλι Μπαρτσελόνα και Παρί»
Μεγάλη μέρα και για το κυπριακό ποδόσφαιρο με τον ΑΠΟΕΛ να προκρίνεται για ακόμα μία φορά στους ομίλους του Champions League ξεπερνώντας το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Δώνης ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ακολούθησαν τις εντολές, ήταν πειθαρχημένοι, έδωσαν και την ψυχή τους. Αυτό το έκαναν στα πρώτα παιχνίδια, τώρα πρέπει να δούμε την συνέχεια και στο Champions League και στο πρωτάθλημα».

Για τους Τσέχους: «Η Σλάβια ήταν δύσκολος αντίπαλος. Είχαμε διαστήματα πίεσης, δεν ήταν νομίζω τόσο οργανωμένες οι φάσεις. Νομίζω ανταποκριθήκαμε και με τέσσερις πίσω και με πέντε πίσω»

Κλείσιμο
Για την ενίσχυση: «Πρέπει να δηλωθεί ο Σόουζα άρα θα πρέπει να φύγει ένας ξένος. Αν αποχωρήσει ο Βάντερ που υπάρχουν πιθανότητες γιατί υπάρχει πρόταση. Αν γίνει αυτό θα πρέπει να βρούμε ένα πολύ δυνατό εξτρέμ.

Έχουμε ένα πολύ καλό δεξιό μπακ, παίζει τρία παιχνίδια με τεράστιο πρόβλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μιλάνοφ, είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε».

Για το αν έχει προτίμηση για την κλήρωση: «Όχι Μπαρτσελόνα και Παρί πάλι».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης