Τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και ειδικά τα όσα ακολούθησαν του παιχνιδιού στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ, «καυτηρίασε» με μήνυμά του στο Twitter ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αδικία έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής. Η κυβέρνηση και η αθλητική δικαιοσύνη υποκρίνονται, επιδοτώντας την διαφθορά. Μόνος δρόμος η υπέρβαση και η νέμεσις».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί