Πρόεδρος Νότιγχαμ: «Δεν έχω σοβαρές προσφορές, έχω μιλήσει με Μαρινάκη»

Πρόεδρος Νότιγχαμ: «Δεν έχω σοβαρές προσφορές, έχω μιλήσει με Μαρινάκη»

Ο Φαβάζ Αλ - Χασάουι επισήμανε πως στην παρούσα φάση δεν έχει σοβαρές προσφορές για την εξαγορά της Φόρεστ αλλά άφησε να εννοηθεί πως έχει μιλήσει ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη 

Πρόεδρος Νότιγχαμ: «Δεν έχω σοβαρές προσφορές, έχω μιλήσει με Μαρινάκη»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του Νότιγχαμ ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει καμία πρόταση για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου, επιβεβαιώνοντας ωστόσο με έμμεσο τρόπο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθότι και προσωπικός του φίλος, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται.
 
Η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ σε Nottingham Post:
 
«Ορκίζομαι στην οικογένειά μου ότι δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή σοβαροί αγοραστές. Πιστεύετε ότι κάποιοι κάνουν ουρά για να αγοράσουν την ομάδα; Οι Αμερικάνοι το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε. Δείτε όμως το παρελθόν τους και το τι έκαναν σε ομάδες που επένδυσαν. Το προσπάθησαν σε Έβερτον και Σουόνσι. Το πάλεψαν με Φόρεστ. Θέλανε να αποδώσει και να δουλέψει αλλά κάτι δεν πήγε σωστά. Κάτι άλλαζε κάθε μέρα». 

Στην συνέχεια ο Αλ Χασάουι αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας:  «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι φίλος μου. Τον ξέρω καλά. Τον γνωρίζω από κοινές μας σπουδές στην Αγγλία. Ήταν φίλος μου εδώ και πολύ καιρό. Δεν είχα και δεν έχω προβλήματα μαζί του. Όταν άνθρωποι βλέπουν να τρώμε μαζί ή να έρχεται σπίτι μου υποθέτουν και εικάζουν ότι το deal είναι τελειωμένο. Έχουμε μιλήσει για την Φόρεστ. Δεν θα το αρνηθώ αυτό. Όμως δεν έχει γίνει τίποτα. Υπάρχουν θέματα ως προς την Football League που πρέπει να ξεπεραστούν όταν πρόκειται να επενδύσει ένας άνθρωπος από το εξωτερικό ή όταν πρόκειται για τον συγκεκριμένο».

Κλείσιμο
Τέλος ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ συμπλήρωσε:
«Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα. Έχουμε μιλήσει και με άλλους ανθρώπους αλλά δεν υπάρχουν σοβαρά deals στον ορίζοντα. Με ενοχλεί που κάθε φορά που κάνουμε κάτι θετικό όλοι λένε και γράφουν αρνητικά. Βγάζουν μία κακή ιστορία. Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας και επικεντρωνόμαστε εκεί. Πρέπει να κρατήσουμε ενωμένη την ομάδα και να την στηρίζουμε όλοι. Να αφήσουμε τις εικασίες και τις φήμες για το ποιός μπορεί να αγοράσει την ομάδα και να συμπαρασταθούμε στην ομάδα και τον νέο τεχνικό. Εάν υπάρξει ένας σοβαρός αγοραστής και όχι κάποιος απλά να σπαταλά τον χρόνο μου θα βγω και θα το πω. Αλλιώς δεν υπάρχει νόημα. Κάποιοι λένε πως θέλω χρήματα. Αλήθεια εάν ήθελα χρήματα θα έδινα πάνω από 100 εκατ. λίρες στην ομάδα; Έχω προσφέρει πολλά στα τελευταία 4 χρόνια. Ξοδεύουμε 2 με 3 εκατ. λίρες κάθε μήνα μόνο για τους παίκτες και το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις. Κοιτούσα για να πουλήσουμε την ομάδα γιατί η οικογένειά μου δεν ήθελε να συνεχίσουμε. Δεν καταλάβαιναν το γιατί συνέχιζα αφού εισέπραττα τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είμαι παίκτης. Δεν μπορώ να μπω μέσα και να σκοράρω. Παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα και θέλουμε να κάνουμε ξανά τον κόσμο χαρούμενο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης