Διαπραγμάτευση Αγγελόπουλου - Ζντοβτς για το «διαζύγιο»!

Διαπραγμάτευση Αγγελόπουλου - Ζντοβτς για το «διαζύγιο»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Γιούρι Ζντοβτς ώστε να του ανακοινώσει την πρόθεσή του για λύση της συνεργασίας τους. Τι γίνεται με την αποζημίωση

Διαπραγμάτευση Αγγελόπουλου - Ζντοβτς για το «διαζύγιο»!
Η απόφαση της ΚΑΕ ΑΕΚ να λύσει τη συνεργασία της με τον Γιούρι Ζντοβτς είναι ειλημμένη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τον Σλοβένο προπονητή για να του ανακοινώσει την απόφαση και να διαπραγματευτεί μαζί του το ύψος της αποζημίωσης!  

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν εκείνος που προσέλαβε τον Ζντοβτς τα Χριστούγεννα του 2015, υπογράφοντας μαζί του κλειστό συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών, δηλαδή ως το τέλος της επόμενης σεζόν. Μένει να αποδειχθεί είναι αν ο Ζντοβτς θα «κάτσει» στο συμβόλαιό του και θα απαιτήσει το σύνολο της αποζημίωσης ή το διαζύγιο θα επέλθει κοινή συναινέσει με ειδικό διακανονισμό και μικρότερη αποζημίωση.

Κλείσιμο
Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές και θα κρίνουν το πόσο χρόνο ακόμη και υπό ποιες συνθήκες (σ.σ. είναι πλέον ανεπιθύμητος) ο Γιούρι Ζντοβτς θα παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΚ και αν θα κοουτσάρει στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. 


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης