Ο Ιταλός Φαριόλι υπογράφει και αναλαμβάνει τον Άγιαξ - Ο πρώτος μη Ολλανδός προπονητής μετά από 25 χρόνια για τον Αίαντα

Ο Ιταλός Φαριόλι υπογράφει και αναλαμβάνει τον Άγιαξ - Ο πρώτος μη Ολλανδός προπονητής μετά από 25 χρόνια για τον Αίαντα

Ο 35χρονος  Φραντσέσκο Φαριόλι προπονούσε μέχρι πρότινος τη Νις 

27923157

Η απόφαση της διοίκησης του Άγιαξ είναι πλέον οριστική κι ο Ιταλός Φραντσέσκο Φαριόλι θα είναι ο πρώτος μη Ολλανδός προπονητής του «Αίαντα» έπειτα από 25 χρόνια (τελευταίος ήταν ο Δανός Μόρτεν Όλσεν τη διετία 1997-1999). Θα διαδεχθεί τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, Τζον φαν’τ’ Σιπ ο οποίος αποχωρεί μετά από 6 μήνες παρουσίας στον πάγκο της ολλανδικής ομάδας.


Ο 35χρονος Ιταλός τεχνικός αποχωρεί απ’ τη Νις την οποία οδήγησε στην 5η θέση της εφετινής Ligue 1 και στο group stage του Europa League κι έχει ήδη συμφωνήσει για να αναλάβει τα ηνία της μεγάλης ομάδας του Άμστερνταμ υπογράφοντας μέσα στις επόμενες ημέρες τριετές συμβόλαιο.

Κλείσιμο
Η Νις θα «καρπωθεί» το ποσό του 1.250.000 ευρώ για να αποδεσμευτεί ο Φαριόλι, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε «συνδεθεί» και με τον Ολυμπιακό.

Ο Φαριόλι εργάστηκε στο παρελθόν στις Καραγκιουμρούκ και Αλάνιασπορ στην Τουρκία και θα είναι ο πρώτος Ιταλός προπονητής στην Ιστορία του «Αίαντα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Δυσοίωνες προβλέψεις - Θα ζήσουμε ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια των τελευταίων ετών

Κηδεία Ραϊσί: Εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί στους δρόμους της Τεχεράνης - Φώναξαν «Θάνατος στις ΗΠΑ»

Κηφισιά: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον μαθητή που καταπλακώθηκε από πόρτα - «Παραμένει εκτός κινδύνου»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης