Στον Ατρόμητο ο Γιάννης Μανιάτης

Στον Ατρόμητο ο Γιάννης Μανιάτης

Μέχρι το καλοκαίρι, ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι κάτοικος Περιστερίου, με τον Ατρόμητο να είναι η νέα του ποδοσφαιρική στέγη

Στον Ατρόμητο ο Γιάννης Μανιάτης
Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο 30χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τον Ατρόμητο, με τον οποίο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν για να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο διεθνής άσος, ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τον Πανιώνιο, με τον Ολυμπιακό να έρχεται στο δρόμο του το 2011. Μετά τον τραυματισμό του ανανέωσε με τους Πρωταθλητές, αλλά δεν μπόρεσε να βρει και πάλι θέση στην 11άδα και έτσι αποφασίστηκε στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να μείνει ελεύθερος. 

Κλείσιμο
Ο Ατρόμητος έψαχνε καιρό έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά, έκανε υπομονή και εν τέλει εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία, αποσπώντας την υπογραφή του, αποκτώντας παράλληλα έναν παίκτη που θα προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στο ανασταλτικό κομμάτι του. Πλέον, το μόνο που απομένει η ανακοίνωση της συμφωνίας - κάτι που θα συμβεί λογικά μέσα στις επόμενες ώρες, αφού όπως θα δείτε, ο παίκτης ήδη πόζαρε με τη νέα του φανέλα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης