Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4: Πάρτι πρωτιάς με τεσσάρα

Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4: Πάρτι πρωτιάς με τεσσάρα

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε 4-1 τον Αιγινιακό και προκρίθηκε ως πρώτος από τον 5ο όμιλο στους «16» του Κυπέλλου, αφού ο Άρης έμεινε 0-0 με τη Βέροια! 

Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4: Πάρτι πρωτιάς με τεσσάρα
Η ομάδα της Τρίπολης έκανε… πάρτι κόντρα στον Αιγινιακό, τον οποίο συνέτριψε 4-1, με αποτέλεσμα να περάσει πανηγυρικά ως πρώτη από τον 5ο όμιλο, στους «16» του Κυπέλλου, εκμεταλλευόμενη και την ισοπαλία (0-0) ανάμεσα στον Άρη και τη Βέροια. 

Οι Αρκάδες έδειξαν σχεδόν με τη… σέντρα τις διαθέσεις τους, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό, ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ. Όμως, ένα λάθος του Αθανασιάδη, τέσσερα λεπτά αργότερα, έδωσε την ευκαιρία στον Γκούρτσα να κάνει το 1-1. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Ελευθερόπουλου ανέκτησαν τον έλεγχο του ματς και στο 31’ ο Τσιλιανίδης τους έδωσε ξανά το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Κλείσιμο
Ίδια ήταν η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος. Ο Αστέρας είχε την κατοχή, με τον Μάσα να ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 55' και ουσιαστικά να «κλειδώνει» τη νίκη. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Στανισάβλιεβιτς να διαμορφώνει το τελικό 1-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88ο λεπτό. 

Οι συνθέσεις: 
Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου (72' Παντεκίδης), Πατράλης, Καρακώστας (43' Μουκίδης), Ρανγκέλοφ (60' Κυζιρίδης), Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκούρτσας. 
Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Κυριακόπουλος, Χαμντανί, Μπέρτος, Τσουκαλάς (63' Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (58' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46' Φαρίνια). 

5ος όμιλος 
Άρης-Βέροια 0-0 

Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4 
(11’ Γκούρτσας-7’ Ιγκλέσιας, 31’ Τσιλιανίδης, 55’ Μάσα, 88’ πεν. Στανισάβλιεβιτς) 

Βαθμολογία 
Αστέρας Τρίπολης 7 (8-4) 
Άρης 5 (6-3) 
Αιγινιακός 3 (2-7) 
Βέροια 1 (0-2) 
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης