Euro 2016: Αλβανία-Ελβετία 0-1 (τελικό)

Euro 2016: Αλβανία-Ελβετία 0-1 (τελικό)

Αλβανία και Ελβετία ολοκληρώνουν την 1η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο με τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Σταντ Μπολάρ-Ντελεσί» του Λανς

Euro 2016: Αλβανία-Ελβετία 0-1 (τελικό)
Παρθενική εμφάνιση για τη γείτονα χώρα, με τους Αλβανούς να προκρίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με γκολ ξεκίνησε η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Ελβετία. Μόλις στο 5' μετά από κακή έξοδο του Μπερίσα, ο Σερ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Ελβετούς.

Κλείσιμο


Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα εδώ 



Η ομάδα του Ντε Μπιάσι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε όμιλο με Δανούς και Σέρβους, με "όπλο" την πολύ δεμένη άμυνα της, κατάφερε και τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τους Πορτογάλους. Έκτοτε έδωσε 6 φιλικά παιχνίδια στα οποία κινήθηκε στη μετριότητα, με ρεκόρ 2-2-2. Όλα ήταν με αδύναμες ομάδες, νίκη επί των Κατάρ και Λουξεμβουργο και ισοπαλία με τις Γεωργία και Κόσοβο. Το πιο πρόσφατο 1-3 από την Ουκρανία, έβγαλε και πάλι στην επιφάνεια προβλήματα κυρίως στο μεσοεπιθετικό και δημιουργικό κομμάτι. Παρόλα αυτά, το κλίμα στη χώρα είναι γιορτινό, όπως αυτό αποτυπώνεται και στον τύπο, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αλβανίας, Αρμάντ Ντούκα δήλωσε μεταξύ άλλων, "Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Δεν ήρθαμε εδώ για τουρισμό".



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης