Προσφέροντας 30 εκατ. ευρώ, οι «μπλε» άρπαξαν τον επιθετικό της Μπάρτσα
Στα κρύα του λουτρού άφησε… αυγουστιάτικα το Μάντσεστερ η Τσέλσι.
Ενώ Γιουνάιτεντ και Σίτι «φαγώνονταν» για το ποια απ’ τις δυο θα κερδίσει την υπογραφή του Πέδρο, οι Λονδρέζοι έκαναν «σφήνα» και τελικά ντύνουν στα μπλε τον Ισπανό!
Όπως αναφέρει η «Marca», ο παίκτης έφτασε σε συμφωνία με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ενώ εκείνος τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα σ’ ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δε, ο Πέδρο βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και απομένουν πλέον τα τυπικά για να ενταχθεί κι επισήμως στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.