Για ακόμη μια φορά, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν... καυστικός!
Η εφημερίδα «Dagens Nyheter» ανέδειξε τις πέντε κορυφαίες προσωπικότητες στη Σουηδία, με τον Μπγιον Μποργκ να είναι στην πρώτη θέση!
Ωστόσο τα... νέα αυτά δεν ακούστηκαν ευχάριστα στ' αυτιά του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος στην ερώτηση:
«Συγχαρητήρια, είστε δεύτερος στη λίστα με τους κορυφαίους Σουηδούς αθλητές όλων των εποχών. Πως αισθάνεστε;», απάντησε: «Σας ευχαριστώ, αλλά το να είμαι δεύτερος είναι το ίδιο με το να είμαι τελευταίος».
Κλείσιμο
Όσο για τη δική του πεντάδα; Χωρίς να... σκεφτεί και πολύ απάντησε: «Χωρίς αυτό να σημαίνει έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους αθλητές, σε αυτή τη λίστα νομίζω πως εγώ θα ήμουν το νούμερο 1, το 2, το 3, το 4 και το 5».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.