Marca για Μήτρογλου: «Μητρογλυκερίνη!»

Marca για Μήτρογλου: «Μητρογλυκερίνη!»

Η ισπανική εφημερίδα συγκρίνει τον άσο του Ολυμπιακού και της Εθνικής με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Marca για Μήτρογλου: «Μητρογλυκερίνη!»
Ένα ειδικό αφιέρωμα ετοίμασε η ισπανική εφημερίδα Marca για τον Κώστα Μήτρογλου, υποκλινόμενη στα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα.

Χαρακτηριστικός, δε, είναι ο τίτλος που συνοδεύει το αφιέρωμα: «Μητρογλυκερίνη!», σε ένα εμφανές λογοπαίγνιο με την εκρηκτική ουσία νιτρογλυκερίνη.

Κλείσιμο
Η εφημερίδα κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του επιθετικού του Ολυμπιακού, από τα τμήματα υποδομών των Ντούισμπουργκ και Γκλάντμπαχ, τις πρώτες μεγάλες εμφανίσεις με την Εθνική κάτω των 19 ετών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007, αλλά και με τις φανέλες των Ατρομήτου και Πανιωνίου και καταλήγει με τη φετινή "διαολεμένη χρονιά", επισημαίνοντας ότι "... οι αριθμοί του (23 γκολ σε 22 ματς) είναι στο ύψος μόνο του Κριστιάνο Ρονάλντο".

Η "Marca" φιλοξενεί και δηλώσεις του Μίτσελ. «Δεν είναι ένας επιθετικός που έχει μόνο το γκολ. Είναι συντονισμένος, ικανός, με τεχνική και ξέρει να παίζει εκτός περιοχής. Υποπτευόμασταν ότι είχε αυτά τα προσόντα και δουλέψαμε τη φυσική του κατάσταση και το "διάβασμα" του παιχνιδιού. Τα κάνει και γι' αυτό τα γκολ του, τα οποία πριν ήταν σχεδόν όλα μέσα από την περιοχή, έρχονται πλέον και με άλλους τρόπους» τόνισε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ο Μήτρογλου λέει για τον εαυτό του: «Είμαι παίκτης ομάδας και, όπου με χρειάζεται, εκεί θα βρίσκομαι».

Η "Marca" επισημαίνει πως τα τρία γκόλ που πέτυχε εναντίον της Άντερλεχτ, αλλά και τα τρία συνολικά τερματα που πέτυχε και ουσιαστικά απέκλεισε τη Ρουμανία, τραβηξαν επάνω του τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με τον  Γιούργκεν Κλοπ να τον παρακολουθεί από κοντά στο Βουκουρέστι για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ (στον αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα).

Επίσης, αναφέρει ότι Ίντερ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ τον θέλουν, ενώ τέλος προβλέπει πως "ο Χουάνχο Λορένθο, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει πέραν της 30ής Ιουνίου του 2014, παρ' ότι πέρυσι ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2016".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης