Δρόμοι… χωριστοί για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος σέντερ είχε οψιόν να ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο, όμως στο «τριφύλλι» αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη επιλογή και να μην κρατήσουν στο ρόστερ τον «Σόφο».
Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει διαπραγμάτευση για να μείνει με ένα ποσό μικρότερο από αυτό που προβλεπόταν στην οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά τελικά οι «πράσινοι» επέλεξαν να αποκτήσουν έναν διαφορετικό παίκτη για τη θέση του σέντερ. Αυτός θα προέρχεται από την ξένη αγορά, καθώς υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει διαθέσιμες θέσεις για έναν ακόμη ξένο (έχει Κάρι, Λάσμε, Γκιστ) και έναν κοινοτικό (έχει τον Ούκιτς).
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.