Ένα από τα μεγαλύτερα fashion event της χρονιάς πραγματοποιείται απόψε στις αποθήκες Μπήτρου. Για 6η συνεχή χρονιά το κανάλι Mad «παντρεύει» τη μουσική με τη μόδα στο γνωστό και αγαπημένο πια MadWalk. Οικοδέσποινα της βραδιάς είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια μακρυά τουαλέτα. Η τραγουδίστρια, είχε μία μικρή ατυχία, καθώς στην έναρξη πάτησε το φόρεμα της και σκόνταψε. Δεν το σχολίασε και συνέχισε κανονικά την παρουσίαση.
Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο
Δείτε την εμφάνιση της
:
Λίγο μετά, η Δέσποινα Βανδή, φορώντας μια φούξια τουαλέτα, κατέβηκε από τη σκηνή, πλησίασε τον Ηλία Ψινάκη που καθόταν στην πρώτη σειρά και του ζήτησε να την ξεματιάσει για το παρολίγον πέσιμο της.
Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:
Η τραγουδίστρια, εκτός από την παρουσίαση των σχεδιαστών που θα ντύσουν μουσικά τα fashion shows τους με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, θα μας δείξει και τη νέα της συλλογή. Ο Απόστολος Μητρόπουλος, η Σίλια Κριθαριώτη, οι Deux Hommes, o Δημήτρης Πέτρου, η Λουκία Κυριάκου, οι Mi-Ro, O Δημήτρης Παρθένης και ο Στέλιος Κουδουνάρης «ντύνουν» με τις δημιουργίες τους την αποψινή βραδιά. Την ίδια ώρα στο fashion event συμμετείχαν νέοι Έλληνες σχεδιαστές αλλά και γνωστά ελληνικά brands.
Εντυπωσιακές ήταν οι παρουσίες στο «κόκκινο χαλί» με γνωστές κυρίες να τραβούν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.
Δείτε τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους:
H Ελένη Φουρέιρα
Η Μαίρη Συνατσάκη με αβυσσαλέο ντεκολτέ
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη Γωγώ Μαστροκώστα
H Δήμητρα Αλεξανδράκη εντυπωσίασε με το κόκκινο σύνολο που επέλεξε
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου
Η Demy
H τραγουδίστρια Josephine
H Ευαγγελία Αραβανή
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αιβάζης
Η Τάμτα στο κόκκινο χαλί, θα περπατήσει στην πασαρέλα του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη
Η τραγουδίστρια Courtney
Το συγκρότημα Otherview
Η Ευαγγελία Τσιορλίδα στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.