Η Misty Upham έδωσε σημεία ζωής (;)

Η Misty Upham έδωσε σημεία ζωής (;)

Είχε εξαφανιστεί για μια εβδομάδα, αλλά - όπως ανέφερε - ο πατέρας της επικοινώνησε τελικά με την οικογένεια της

Η Misty Upham έδωσε σημεία ζωής (;)
Προσπαθούσε να συμβαδίσει με το lifestyle του Hollywood, αυτή ήταν η εξήγηση που έδωσε μέσω τηλεφώνου στον πατέρα της η Misty Upham για την εξαφάνισή της εδώ και μια εβδομάδα, εγείροντας φόβους ακόμα και για πιθανή αυτοκτονία της.
 
Η 32χρονη ηθοποιός, που σύμφωνα με τις αρχές έχει τάσεις αυτοκτονίας, εθεάθη για τελευταία φορά κοντά στο σπίτι της στην Ουάσιγκτον στις 5 Οκτωβρίου, οπότε και η αστυνομία Auburn δέχτηκε μια κλήση από το διαμέρισμα της Upham, όπως αναφέρει το περιοδικό People, αλλά όταν έφτασαν, εκείνη είχε ήδη φύγει και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί της.
 
Κλείσιμο
Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Upham το σκάσε από το διαμέρισμά της ούτε και η πρώτη φορά που έγινε κλήση αυτοκτονίας από το διαμέρισμά της.
 
Το περιοδικό People ανέφερε ότι το τελευταίο έτος, η αστυνομία έχει επισκεφτεί τέσσερις φορές το διαμέρισμα της Upham, μιας και δέχτηκαν κλήσεις αυτοκτονίας.
 
Ο πατέρας της ηθοποιού, Charles Upham, δήλωσε ότι η Upham είναι «άρρωστη», χωρίς ωστόσο ούτε ο ίδιος ούτε η μητέρα της να έχουν κάνει περαιτέρω διευκρινίσεις.
 
Ο πατέρας της, μάλιστα, δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι φοβάται γιατί η κόρη του είναι αυτοκτονική. «Είχε αλλάξει πρόσφατα το φάρμακό της και έχει ακανόνιστη συμπεριφορά», είπε και συνέχισε: «Μου είπε σε μένα και στη μητέρα της ότι δεν χρειάζεται άλλο να ανησυχούμε για εκείνη. Νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι σαν αντίο, για αυτό κάλεσα την αστυνομία. Είχε ανέκαθεν τάσεις αυτοκτονίας». Εξήγησε ακόμα ότι είχε κάνει και απόπειρες στο παρελθόν που όμως δεν πέτυχαν.


 
Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Upham φαίνεται να ήταν πολύ στρεσαρισμένη, λίγο προτού να εξαφανιστεί. Πηγή ανέφερε ότι η Upham είχε οικονομικά προβλήματα, ενώ πολλές φορές δεν είχε να πληρώσει ούτε το ενοίκιό της.
 
Μια μέρα μετά την εξαφάνισή της, ο πατέρας της πήγε στην αστυνομία και ανέφερε την εξαφάνιση της κόρης της. Από την πλευρά της, η αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε, λέγοντας ότι η Upham δεν πληρεί τα κριτήρια… εξαφάνισης της, μιας και δεν ήταν «ανεξήγητη, ακούσια ή ύποπτη».
 
Για το λόγο αυτό, η οικογένεια της χρησιμοποίησε το Facebook και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την κόρη τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού για την εξεύρεση της.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης