Lady Gaga: Μιλά πρώτη φορά Χάρλεϊ Κουίν στο νέο Joker

Lady Gaga: Μιλά πρώτη φορά Χάρλεϊ Κουίν στο νέο Joker

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε για το «Joker: Folie à Deux»

gagajoker
Η Lady Gaga έκανε μερικές δηλώσεις στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της συναυλιακής ταινίας της «Gaga Chromatica Ball». Στην εκδήλωση, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά, σχετικά με την ηρωίδα που υποδύεται στη νέα ταινία «Joker: Folie à Deux» που θα κυκλοφορήσει στις άαιθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η Gaga δεν ήθελε να πει πολλά στο Access Hollywood για τον ρόλο της. Αρκέστηκε απλά να δηλώσει, ότι: «Η δική μου εκδοχή της Χάρλεϊ είναι η δική μου και είναι πολύ αυθεντική για την ταινία και τους χαρακτήρες. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι σαν αυτό που έχω κάνει σε αυτή την ταινία, οπότε όλα θα είναι εντελώς καινούργια και πραγματικά διασκεδαστικά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για την ταινία μας. Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να την απολαύσει στον κινηματογράφο».

Δείτε το βίντεο


Τον Απρίλιο, η Warner Bros. Pictures έφερε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ από την πολυαναμενόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τους Χοακίν Φίνιξ και την Gaga.

Το κλιπ που ξεπέρασε μέσα σε 6 ώρες τις 3,5 εκατ. προβολές στο YouTube, δείχνει τον Τζόκερ να περπατά στους σκοτεινούς διαδρόμους του Arkham Asylum και να συναντά τη Χάρλεϊ Κουίν.

Το τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»
Κλείσιμο
Joker: Folie à Deux | Official Teaser Trailer



Το «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης