Diddy: Δεν αφαιρείται το αστέρι του από τη Λεωφόρο της Δόξας παρά το βίντεο που χτυπάει την Cassie

Diddy: Δεν αφαιρείται το αστέρι του από τη Λεωφόρο της Δόξας παρά το βίντεο που χτυπάει την Cassie

Τι εξήγησε το αρμόδιο τμήμα του Χόλιγουντ

diddy2
Η «πτώση» για τον Diddy ήρθε μετά τη δημοσίευση βίντεο που τον δείχνει να ξυλοκοπάει την πρώην σύντροφό του Cassie.

Τώρα, το εμπορικό επιμελητήριο του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το ΤΜΖ, έχει δεχτεί πιέσεις να αφαιρεθεί το αστέρι του ράπερ, στη Λεωφόρο της Δόξας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, δεν θα γίνει, τουλάχιστον άμεσα.

Κλείσιμο
Το τμήμα αναφέρει ότι, ενώ έχει την αρμοδιότητα να προτείνει τους αποδέκτες των αστεριών, να κατασκευάζει και να τοποθετεί τα αστέρια κατόπιν έγκρισης της πόλης και να διεξάγει την τελετή εγκατάστασης του Walk of Fame, δεν έχει την αρμοδιότητα να τα αφαιρεί.

Ο Diddy κέρδισε το αστέρι του στο Walk of Fame, το 2008.
Sean Diddy Combs Honored with Hollywood Walk of Fame Star

Η επίθεση στην Cassie
Το βίντεο με την επίθεση του ράπερ εις βάρος της πρώην συντρόφου προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και χρονολογείται στο 2016. Το κλιπ δείχνει τον Sean «Diddy» Combs να αρπάζει, να σπρώχνει, να σέρνει και να κλωτσάει την τότε κοπέλα του, Cassie Ventura. Το βίντεο δημοσίευσε το CNN και όπως επισημαίνει, είναι από τον καβγά που είχε το ζευγάρι τότε και ταιριάζει με τους ισχυρισμούς της αγωγής που κατατέθηκε από την Ventura τον Νοέμβριο. 

Το σκληρό βίντεο με την επίθεση:

Surveillance Video: Diddy Seen Assaulting Cassie Ventura in 2016

Τα πλάνα έχουν ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016 και σύμφωνα με την καταγγελία της Ventura, συνέβη στο κλειστό- πλέον- InterContinental Hotel στο Century City του Λος Άντζελες. 

Στο βίντεο, η Ventura βγαίνει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και περπατά προς το ασανσέρ. Ο Combs, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει στον διάδρομο πίσω από τη Ventura. Την πιάνει από τον λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα του με το ένα χέρι, γυρίζει να την κλωτσήσει, όπως δείχνει το βίντεο.

Καθώς η Ventura είναι στο έδαφος, ο Combs παίρνει το πορτοφόλι και μια βαλίτσα από το πάτωμα ενώ αμέσως μετά γυρίζει και κλωτσάει ξανά τη Ventura καθώς εκείνη παραμένει ακίνητη στο πάτωμα. Μεταξύ των δύο χτυπημάτων περνούν περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το βίντεο. Στη συνέχεια σέρνει για λίγο τη Ventura από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο.

Δευτερόλεπτα αργότερα, κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς την Ventura. Ο Combs φαίνεται να απομακρύνεται και μετά στρίβει προς την Ventura για άλλη μια φορά όταν ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και κάποιος φαίνεται να βγαίνει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης