Νεκρός 80χρονος από ανατροπή τρακτέρ στη Χαλκιδική
Το όχημα έπεσε σε πρανές, βάθους περίπου 5 μέτρων και ανετράπη με αποτέλεσμα ο 80χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 80χρονος άντρας χθες το μεσημέρι στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Ο άτυχος άντρας κινούνταν με το τρακτέρ του σε αγροτικό δρόμο, όταν εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, περίπου στις 15:30. Το όχημα έπεσε σε πρανές, βάθους περίπου 5 μέτρων και ανετράπη με αποτέλεσμα ο 80χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.