Από τα ξημερώματα μηχανήματα αποχιονισμού της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου βρίσκονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για να καθαρίσουν το οδόστρωμα
Χιονίζει από το βράδυ της Τρίτης στις κορυφογραμμές της Πίνδου και τα ορεινά χωριά της Ηπείρου «ντύθηκαν» στα λευκά.
Στα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας, το Δίστρατο τα χιονοδρομικά του Ανήλιου και της Βασιλίτσας και στο Μέτσοβο, στην Κόνιτσα και στα Τζουμέρκα και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο του Ζαγορίου το χιόνι φτάνει πέφτει ασταμάτητα, σύμφωνα με το epirusgate.
Ο δρόμος προς το χιονοδρομικό του Προφήτη Ηλία, στο Μέτσοβο
Κλείσιμο
Από τα ξημερώματα μηχανήματα αποχιονισμού της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου βρίσκονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για να καθαρίσουν το οδόστρωμα.
Παράλληλα συνεχίζεται η ρίψη αλατιού σε πολλά σημεία του δικτύου για να αντιμετωπιστούν προβλήματα παγετού.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.