ΠΕΥΦΑ: Ανάγκη για άμεση πρόσληψη προσωπικού στους αρχαιολογικούς χώρους
Αντιδράσεις μετά τις τεράστιες ουρές που δημιουργήθηκαν οτο πρωί έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του Διονυσιακού θεάτρου
Μετά τις τεράστιες ουρές που δημιουργήθηκαν το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του Διονυσιακού θεάτρου η ΠΕΥΦΑ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας την ανάγκη για άμεση πρόσληψη προσωπικού που θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία και ασφάλεια των αρχαιολογικών χώρων:
«Ή άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, η καθιέρωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου καθώς και άλλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα, θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία και ασφάλεια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), σχετικά με το συνωστισμό επισκεπτών που σημειώνεται στα εκδοτήρια εισιτηρίων στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του Διονυσιακού θεάτρου.
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΠΕΥΦΑ, η «έλλειψη υποδομών, η υποστελέχωση από μόνιμο προσωπικό φύλαξης καθώς και οι άστοχες παρεμβάσεις και οι λανθασμένοι χειρισμοί της διοίκησης του ΤΑΠΑ, δημιουργούν αυτά τα προβλήματα τα οποία θα τα δούμε πιο έντονα στο μέλλον ενόψει θερινής σεζόν, αν δεν υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.