Αγρίνιο: Συνελήφθη 15χρονη για κλοπές

Αγρίνιο: Συνελήφθη 15χρονη για κλοπές

Καθημερινή... ρουτίνα η δράση των ανήλικων συμμοριών τσιγγάνων στην πόλη

Αγρίνιο: Συνελήφθη 15χρονη για κλοπές
Δεν περνάει μέρα που να μην δράσουν στο κέντρο του Αγρινίου οι συμμορίες ανήλικων τσιγγάνων που κλέβουν περαστικούς ή καταστήματα. Μια τέτοια ομάδα πιτσιρικάδων που αποτελούνταν από δυο κορίτσια και ένα αγόρι, εισέβαλε σε ένα κατάστημα με λευκά είδη.

Η μεγαλύτερη της παρέας, ηλικίας 15 χρόνων, άρπαξε με μια αιφνιδιαστική κίνηση το πορτοφόλι μιας 65χρονης πελάτισσας που είχε μέσα 110 ευρώ και όλοι μαζί το έβαλαν στα πόδια. Όμως, η 15χρονη συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ το αγόρι και το κορίτσι ηλικίας 13 χρόνων πρόλαβαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τους γονείς τους, που θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Κλείσιμο
*** Στην Ξάνθη, «άρωμα» γυναίκας είχε η κλοπή που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης από ένα σπίτι με λεία 45 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή, ένα κινητό, διάφορα ρούχα και παπούτσια, αλλά και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος μιας 30χρονης Ελληνίδας και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης