Λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Πέμπτη, ξεκίνησαν μικρής έκτασης επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, όταν μια ομάδα 20-25 κουκουλοφόρων ξεκίνησε να πετά μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ που βρισκόταν εκεί, ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους σκουπιδιών.
Τα επεισόδια δεν είχαν μεγάλη διάρκεια, ενώ η Πατησίων έκλεισε, για λίγο, για προληπτικούς λόγους σε εκείνο το ύψος.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς