Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης αριστερές και αντιρατσιστικές οργανώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία, με τελικό προορισμό τη Βουλή (διαμέσου των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου).
Στην πορεία, που ξεκίνησε από τα Προπύλαια, συμμετείχαν περίπου 300 άτομα που ζητούν «να κλείσει άμεσα η Αμυγδαλέζα και όλα τα άλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης».
Κλείσιμο
«Παρά τις εξαγγελίες του Πανούση και της Χριστοδουλοπούλου για κλείσιμο σε 100 μέρες, έχουν γίνει μόνο τα μισά βήματα έως τώρα. Ζητούμε να βγουν όλοι άμεσα και να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες» αναφέρεται στο κάλεσμα, ενώ οι διαδηλωτές ζήτησαν επίσης να γκρεμιστεί ο φράχτης του Εβρου.
Στο κέντρο δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία, ενώ η πορεία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.