Έτοιμη να κλείσει την πρώτη της μεταγραφή, μόλις λήξει η σχετική απαγόρευση από τη FIFA, δείχνει η Μπαρτσελόνα, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντανίλο της Πόρτο
Αποφασισμένη να κάνει… κράτηση στον Ντανίλο παρουσιάζεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με καταλανικά και πορτογαλικά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να κινηθούν από τώρα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Άλβες στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.
Ωστόσο, η απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβάλει η FIFA στους Καταλανούς αναγκάζει τη διοίκηση του συλλόγου να κλείσει από τώρα για τον Γενάρη του 2016 τον 23χρονο παίκτη.
Παράλληλα, όμως, το συμβόλαιο του Ντανίλο με την Πόρτο λήγει το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς και η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ρίξει στα 20 εκατ. ευρώ την ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνούς άσου (11 φορές έχει παίξει στην εθνική Βραζιλίας) που ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.