Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ένας 67χρονος Καρπάθιος, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, στο μπάνιο δωματίου κεντρικού ξενοδοχείου της Ρόδου.
Τον άτυχο άνδρα, βρήκε υπάλληλος του ξενοδοχείου.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό του, ενώ στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο 67χρονος έκοψε τον λαιμό του με μαχαίρι.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.