Διέρρηξε 12 οχήματα μέσα σε 20 ημέρες

Διέρρηξε 12 οχήματα μέσα σε 20 ημέρες

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μία συσκευή GPS που αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και του αποδόθηκε, καθώς και ένας φακός

Διέρρηξε 12 οχήματα μέσα σε 20 ημέρες
Ο κρότος από τζάμι που έσπαζε κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν νυχτερινή περιπολία σε μια γειτονιά του Ηρακλείου. Έτσι, κατάφεραν να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τον 28χρονο που είχε διαρρήξει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μία συσκευή GPS που αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και του αποδόθηκε, καθώς και ένας φακός. Ο νεαρός διαρρήκτης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας όπου, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκε ως δράστης άλλων 12 κλοπών από οχήματα που είχαν γίνει με την ίδια μέθοδο από τις 4 Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή.

Εκτός από τις ζημιές που προκάλεσε, ο 28χρονος είχε αρπάξει χρήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 5.380 ευρώ, τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμη και η έρευνα συνεχίζεται, ενώ εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης